Over ons

Maak kennis met Aqua Schoonmaakdiensten

Aqua Schoonmaakdiensten is een regionaal schoonmaakbedrijf gevestigd in Alkmaar. Wij zijn een een enthousiast en ondernemend bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en graag snel wil schakelen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van schoonmaakdiensten voor de zakelijke dienstverlening, zorg-, onderwijs- en horeca- & hotelbranche.
De dag van Aqua Schoonmaakdiensten begint met een gezond dosis energie,wilskracht en plezier in hetgeen waarin wij goed in zijn, namelijk een schone werkomgeving creëren waarin mensen zich prettig voelen en het maximale uit zichzelf kunnen halen. Schoonmaken zit in onze DNA, we doen dit met aandacht, uiterste precisie, plezier en betrokkenheid van onze medewerkers en relaties. Wij communiceren graag direct en houden de communicatielijnen kort. Wij willen het beste resultaat bereiken en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Klanttevredenheid en klantenbinding zijn de succesfactoren voor onze groe.
Mederwerker is bezig met het reinigen van een tapijt
Medewerkers zijn bezig met een grote schoonmaak van een kantoor

Onze visie is gebaseerd op drie kernwaarden: onze mensen, transparante communicatie en innovatie. 

Deze waarden ziet u telkens bij ons terug. Wanneer u kiest voor Aqua Schoonmaakdiensten dan ervaart u dit in alle aspecten van onze dienstverlening.

Het beste resultaat behalen wij door naar elkaar te luisteren en met elkaar samen te werken. Kwaliteit is bij ons geen begrip, maar de uitkomst van:

  • Inventariseren van de klantbehoefte en de dienstverlening hierop afstemmen;
  • Duidelijke transparante communicatie;
  • Goed opgeleide medewerkers die weten wat ze doen en dit met plezier doen;
  • Inzet van juiste materiaal en middelen;
  • Inzet van juiste materiaal en middelen;
  • Meetresultaten die kwaliteit waarborgen;
Scroll to Top
Scroll naar top