Onze aanpak

Groots in schoonmaak

Aqua Schoonmaakdiensten levert een compleet schoonmaak- en onderhoudspakket tegen concurrerende tarieven. Met reguliere schoonmaakdiensten voor bedrijfspanden en publieke ruimtes. Maar ook met specialistische schoonmaakdiensten zoals glasbewassing en graffitiverwijdering. Onze frisse ‘no-nonsense’ aanpak in combinatie met onze afspraak-is-afspraak mentaliteit valt op in de branche. 

Handen uit de mouwen

Bij de bezichtiging en observatie van de ruimtes en locatie worden ook de wensen uitgebreid doorgenomen en genoteerd. Wanneer alles in kaart is gebracht, creëert Aqua Schoonmaakdiensten een op maat gemaakt voorstel en schoonmaakplan. U profiteert van de jarenlange kennis en ervaring van een professioneel full-service schoonmaakbedrijf. Na een akkoord op het voorstel wordt een startdatum afgesproken. U wordt voorgesteld aan uw vaste contactpersoon en aanspreekpunt en de inwerkperiode kan starten. 

Vingers aan de pols

Na de opstart zal uw contactpersoon op regelmatige basis contact met u hebben over de ervaringen en om eventueel bij te sturen in de aanpak.

Het lopen van een controle rondes (DKS) of bezoek(rapport) wordt naar behoefte ingevuld. Maar altijd met korte lijnen naar zowel onze medewerkers als naar u als klant met als doel een hoge klanttevredenheid.

Scroll to Top
Scroll naar top